TabunG NuFF

Isnin, 10 Januari 2011

BLOG LG BEST DARI FACEBOOK..!!!!

Salam smua..

2 hari blaja bt blog, baru tau cemana tenang nya dunia blog ni.
Sgt SERONOK..
Bila buka fb, ada ja komen2 yg tah apa2x. Walau xdak kena mengena tp x best la mcm tu. Yg x mrh pun jd nak mrh.
Haishh.....
Lg senang nak ngelak ngan org konservatif ni adalah dgn ttp trus fb @ block je org tu.
Thn baru pun xnak mula ngan perkara baru. sedar2x lah....usia makin meningkat.

Bak kata Dato' Harun Din, MANFAAT KAN LAH USIA KITA DENGAN KEBAIKAN2X.
Jgn ngumpat org...jgn kutuk org..jgn suka jaga tepi kain org.

Bawak2 beristighfar....X ke mana hidup kita ni.
x susah nak bt kebaikan...pegi dgr kuliah agama ke, cuci surau ke, gotong-royong & mcm2 lah. Smua tu atas diri kita sndr.

Lakukan lah kebaikan selama hayatmu.InsyaAllah, di permudahkan nnt.
Amin.

<!-- nuffnang -->
<script type="text/javascript">
nuffnang_bid = "0e2d4fcffbe99530bf7ef66d59f4c082";
</script>
<script type="text/javascript" src="http://synad2.nuffnang.com.my/j.js%22%3E%3C/script>
<!-- nuffnang-->





2 ulasan:

hawiz berkata...

setuju..blog lg best dr fb..yihaaa

Ariffin Khomeini berkata...

blog lebih bermakna dari FB